Ilveskuiskaaja – elokuvanäytös ja paneelikeskustelu

Eläinvihreät ry:n syyskokous jäsenille

Klo 12.30 alkaa Ilveskuiskaaja-elokuvanäytös ja heti sen perään paneelikeskustelu luonnonvaraisten eläinten suojelusta 5.11. elokuvateatteri Niagarassa, Tampereen Kehräsaari, B-talo. Ilveskuiskaaja on ainutlaatuinen ja ajankohtainen dokumenttielokuva Suomen isoista villikissoista. Elokuvan jälkeen keskustellaan niin ilvesten kuin muidenkin luonnoneläinten suojelusta.

Klo 15 Eläinvihreät ry:n vuosikokokous

Sääntömääräisessä syyskokouksessa esitellään ja hyväksytään toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2024 sekä valitaan tulevan hallituksen jäsenet. Voit osallistua kokoukseen etänä tai tulla paikan päälle Tampereen Kehräsaareen.

Eläinvihreät ry:n tämänhetkinen puheenjohtaja Sari Pesonen on valittu Turun Eläinsuojeluyhdistyksen toiminnanjohtajaksi 20.11.2023 alkaen. Kokouksessa valitaan uusi puheenjohtaja, hallituksen jäsenet ja toiminnantarkastaja vuodelle 2024. Lisäksi esitetään hallitukselle mandaattia valita yhdistyksen äänivaltaiset edustajat puoluekokoukseen 2024.

Ilmoittautuminen

Mikäli osallistut yhdistyksen kokoukseen paikan päällä, toivomme sinun vahvistavan osallistumisesi 1.11. mennessä osoitteeseen: elainvihreat-info(at)vihreat.fi

Ennakkoilmoittautumista toivotaan myös Ilveskuiskaaja-näytökseen: https://forms.gle/tMzvLHdTPZ1dPq8j6

Paneelikeskusteluun osallistujat

  • Tiina Elo, Vihreiden kansanedustaja
  • Tiina Raevaara, biologitaustainen kirjailija ja tiedetoimittaja
  • Jussi Jaakkola ja Ami Lamminen, Kytömaan eläinkoti ry
  • Minna Hölttä, PESU ry – Pirkanmaan eläinsuojeluyhdistys, tilaisuuden juontaja

Tietoa elokuvasta

Ilveskuiskaaja on dokumenttielokuva raumalaisesta Hannu Rantalasta ja ilveksistä, joiden elämää Hannu on kuvannut lähiympäristössään.  Parta-Jooseppi, Täplä, Ärmätti ja Laitilan kauhu ovat kaikki ilveksiä, jotka Hannu tuntee nimeltä ja käyttäytymisestä. Hannu väittää myös voivansa keskustella heidän kanssaan.

Elokuva on lämmin, yllättävä ja unenomainen tarina siitä, miten ihminen voi löytää tiensä takaisin villin luonnon keskelle. Kymmenien metsäkameroidensa avulla Hannu avaa meille ilvesten maailman lisäksi luonnon monimuotoisuutta tavalla, jollaista ei ole aiemmin nähty. Tutustu elokuvan traileriin täällä: https://youtu.be/Phl2CGKNBtY

Elokuvaliput maksavat 12 euroa ja ne ostetaan Niagarasta
https://www.arthousecinemaniagara.fi/fi/elokuva/s=ilveskuiskaaja/body0=48029.93811/body0:template=johkuproduct.tpl

Tapahtuman järjestävät Eläinvihreät ry, Tampereen Vihreät ja Pirkanmaan Vihreät.

 

Tervetuloa!