KUTSU Eläinvihreät ry:n kevätkokoukseen 14. toukokuuta 2024

Kokous järjestetään etäkokouksena tiistaina 14.5. Aloitamme klo 18 kaikille avoimella webinaarilla aiheesta Eläinten hyvinvointi ja EU. Webinaarin jälkeen jatkamme yhdistyksen sääntömääräisellä kevätkokouksella noin klo 19 alkaen.

KEVÄTKOKOUS noin klo 19 – jäsenille

Esityslistalla ovat sääntömääräiset asiat:

* käsitellään edellisen tilikauden tilinpäätös, toimintakertomus ja toiminnantarkastuskertomus

* päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä hallitukselle ja muille tilivelvollisille

* tehdään päätös puolueen äänivaltaisten edustajien valitsemisesta puoluekokoukseen ja mahdollisten ehdokkaiden esittämisestä puoluekokouksessa päätettäviin luottamustehtäviin (Säännöt: ”Yhdistyksen kokous voi tapauskohtaisesti päättää siirtää päätösvaltaa edellä mainituissa asioissa hallitukselle”)

ELÄINTEN HYVINVOINTI -WEBINAARI klo 18

Puhujina / asiantuntijoina Eläinvihreiden hallituksesta ainakin varapuheenjohtajamme Tuire ’Tuikku’ Kaimio (Vihreiden eurovaaliehdokas) ja Minna Hölttä (mm. Pirkanmaan eläinsuojeluyhdistyksen pj.).

Mitä asioita haluaisit meidän käsittelevän tai mitä haluaisit kysyä asiantuntijoiltamme  eläinten hoidosta ja auttamisesta tai esimerkiksi EU-vaaleista? Lähetä kysymyksesi mielellään etukäteen osoitteella elainvihreat-info@vihreat.fi

Lisätietoa ja osallistumislinkin saat sähköpostitse tai some-sivujamme seuraamalla. Webinaarin seuraajiksi ovat tervetulleita muutkin kuin yhdistyksen jäsenet, mutta yhdistyksen kokoukseen toivomme osallistuvan lähinnä jäseniä.

Yhdistyksen kokoukseen voit osallistua myös osoitteessa Allastie 14, 21200 Raisio.  Toivomme ennakkoilmoittautumista.

TERVETULOA KUUNTELEMAAN JA OSALLISTUMAAN! 

Kuva: Satu Mali